White Chicken

Kylling er ligesom de fleste favorit af alle. sidste lørdag var jeg med en tilholdssted med familien. på middag tidspunkt børnene spørger mig at have noget kylling indisk mad, så vi gå til en indisk takeaway, og det var den mest lækre kylling jeg nogensinde spiste.

nu er jeg kommer til at gøre derhjemme og dele denne opskrift med dine gutter. Skal prøve.

white chicken

 

ingredienser

 

  •      £ 1 udbenet uden skind kyllingebryster, hakket
  •      1 mellemstort løg, hakket
  •      1 spiseskefuld olivenolie
  •      2 fed hvidløg, hakket
  •      2 dåser (14 ounce hver) kylling bouillon
  •      1 kan (4 ounces) hakket grøn chili
  •      2 tsk stødt spidskommen
  •      2 tsk tørret oregano
  •      1-1/2 tsk cayennepeber
  •      3 dåser (14-1/2 ounce hver) store nordlige bønner, drænet, opdelt
  •      1 kop (4 ounce) revet Monterey Jack ost
  •      Hakket jalapeno peber, valgfri

 

Kørselsvejledning

 

  •  I en hollandsk ovn over medium varme, koge kylling og løg i olie, indtil let gyldent. Tilføj hvidløg; koge 1 minut længere. Rør bouillon, chili, spidskommen, oregano og cayenne; bring i kog.
  • Reducer varmen til lav. Med en kartoffel masher, mash en dåse bønner indtil glat. Føj til gryden. Tilføj de resterende bønner til gryden. Lad det simre i 20-30 minutter eller indtil kyllingen ikke længere er lyserødt og løg er mørt.
  • Top hver, hvis det ønskes servering med ost og jalapeno peber. Udbytte: 10 portioner (2-1/2 quarts).

 

 

 

 

 

Leave a comment