Hej igen,
Jeg elsker mit spisebord, når jeg har skaldyr på det, så i dag er jeg kommer til at dele en rejer opskrift med jer. i sidste uge var jeg på indian restaurant jeg må sige, har bedst smag af rejer. læsere skal prøve.
ingredienser:
- 1 fed hvidløg, knust
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1/2 tsk chili pulver
- 1/2 tsk stødt gurkemeje
- 1/2 tsk salt
- 150 g yoghurt naturel
- 4 dråber rød frugtfarve
- 20 store rå tiger rejer, afskallede men hale venstre intakt
- 1 citron, skåret i kiler
retninger:
- I en stor, dyb tallerken, blandes sammen hvidløg, spidskommen, chili, gurkemeje, salt, yoghurt og frugtfarve.
- Tilsæt rejerne og rør godt til pels.
- Forvarm en stor non stick stegepande.
- Tråd rejerne på gennemblødt bambus spyd og koge i 5 minutter, vendte indtil belægningen er mørk rød og rejer kogt igennem.
- Serveres med citron kiler, raita og chapatis