Kebab lavet af hakket fårekød og kyllingekød. Fuld af smag, disse kebabs er perfekt som en starter til et middagsselskab.
ingredienser
150 gm fåre hakket (keema)
100 gr. kylling hakket
2 tsk ingefær–hvidløg pasta
1 tsk løg pasta
1 tsk rød chilipulver
1 tsk koriander pulver
1 tsk spidskommen pulver
3/4 tsk pulveriseret peber
1 tsk tørret mango pulver
1/4 tsk saunth (Tør ingefær pulver)
2 tsk olie
1 1/2 spsk cashew pasta
1 1/2 spsk fløde
2 spsk besan
1 æggeblomme
Salt, at smage
Korianderblade til pynt
metode
I en skål blandes sammen fårekød hakkekød og kylling hakkekød. Bland dem med hænderne.
Til at tilføje ingefær–hvidløg pasta, løg pasta, rød chili pulver, koriander pulver, spidskommen pulver, pulveriseret peber, tørret mango pulver, saunth, olie, cashew pasta, fløde. Bland pænt.
Tilføj besan (kikærtemel) og æggeblomme til at binde. Bland godt.
Tilsæt salt efter smag. Mix. Cover og opbevares i køleskabet i 1 time.
Spyd kebabs på olierede spyd og grill eller stege indtil ydersiden er pænt gyldent. Dryp ofte med olie, mens grilning.
Når kebab er kogt, fjernes til en tjener fad og pynt med løgringe, friske korianderblade og citron kiler.
Tip: Hvis du ønsker teksturen lidt grov, tilsæt hakkede løg i stedet for løg pasta.
Sidste gang jeg har prøvet Seekh Kebab Platter fra indisk takeaway, og det var lækker